Νέα - Ανακοινώσεις

Καμπάνια από το Σωματείο Ερμηνευτών Διαφημιστικών Κειμένων Ελλάδας (Σ.Ε.ΔΙ.Κ.Ε)

Το Σωματείο Ερμηνευτών Διαφημιστικών Κειμένων Ελλάδας (Σ.Ε.ΔΙ.Κ.Ε) κάνει… γιόγκα, και για πρώτη φορά στη μακρόχρονη ιστορία του βγάζει στον αέρα μια διαφημιστική καμπάνια, εστιάζοντας σε μία από τις βασικές «παρενέργειες» της κρίσης που αφορά κάθε σοβαρό επαγγελματία: την ψευδαίσθηση ότι όλοι μπορούν να τα κάνουν όλα στο πλαίσιο μείωσης του budget.

Όπως λοιπόν ο χρηματιστής-γιάπης της ταινίας δεν είναι κατάλληλος για δάσκαλος της γιόγκα, έτσι και όλες οι δουλειές χρειάζονται έναν ειδικό, έναν επαγγελματία, για να τις εκτελέσει σωστά, υπεύθυνα και αποτελεσματικά. Το ίδιο ισχύει και για τα προϊόντα, που χρειάζονται την κατάλληλη φωνή για να αναδειχθούν.

«Ας κάνει ο καθένας τη δουλειά του. Γιατί την κάνει καλύτερα» επισημαίνει η καμπάνια, που κλείνει με το σλόγκαν «ΣΕΔΙΚΕ: Επαγγελματίες εκφωνητές για επαγγελματίες πελάτες».

Στην ταινία πρωταγωνιστούν μέλη του ΣΕΔΙΚΕ, τον κεντρικό ρόλο ενσαρκώνει ο Γιάννης Λεάκος, ενώ την κινηματογράφηση ανέλαβε το σκηνοθετικό ντουέτο ΚΙΜΙΝΟ. Το κυρίως σποτ και τα 3 θεματικά cut versions της καμπάνιας θα τρέξουν στο facebook και σε επιλεγμένα sites.

Το Σωματείο Ερμηνευτών Διαφημιστικών Κειμένων Ελλάδας είναι ενεργό στο χώρο της διαφήμισης από το 1988 και διατηρεί ενημερωμένο database με demos εκφωνητών στο sedike.gr.

20/02/2018